TERMENI
ȘI CONDIȚII

TERMENI
ȘI CONDIȚII

Despre Editura Cartea Creștină

Denumirea companiei: Societatea Misionară Română SRL
Adresa sediului social: Cuza-Vodă, nr. 85, Oradea, BH
Cod unic de înregistrare: RO70472
Nr. Reg. Comertului: J5/131/1991
IBAN: RO30BACX0000003006860000
Banca: UNICREDIT BANK SA
Telefon: 0746 318 498
Email: comenzi@ecc.ro
Editura Cartea Creștină din Oradea (prin Societatea Misionară Română SRL) este o editură înființată în anul 1991 și publică cărți cu caracter religios, pentru toți românii, indiferent de apartenența religioasă.

Condiții generale de utilizare a site−ului

Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor și a termenilor prezentați mai jos, precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Prin utilizarea serviciilor site-ului, vă asumați în mod implicit responsabilitatea de a respecta acești termeni și condiții.

Conținutul site-ului și Drepturile de autor

Conținutul site-ului ecc.ro este proprietatea Societății Misionare Române (Societatea Misionară Română SRL).
Fotografiile și textele ce însoțesc produsele au rol exemplificativ, însă ECC își propune să livreze produse care să corspundă cât mai fidel redării digitale a acestora.
Utilizarea fotografiilor sau a descrierilor produselor pe alte platforme se face doar cu acordul scris al editurii și în conformitate cu legislația în vigoare. Pentru toate cărțile de pe acest site, inclusiv pentru titlurile traduse, ECC deține drepturile de publicare. În consecință, redarea prin copiere, distribuire sau citare a acestor materiale ce depășesc 150 de cuvinte se face doar cu acordul editurii.

Publicarea opiniilor personale (comentarii sau aprecieri la produsele prezentate pe site, precum și mesajele adresate editurii) implică din partea dumneavoastră angajamentul de a folosi un limbaj civilizat şi de a rămâne în limitele subiectului abordat (o carte, un autor etc.). Publicarea comentariilor dumneavoastră nu este instantanee. Ne rezervăm dreptul de a înlătura comentariile care nu respectă principiile enunțate anterior.

Limitarea responsabilității

Deşi facem toate eforturile în acest sens, nu garantăm că funcţionarea site-ului şi a serverelor va fi neîntreruptă şi lipsită de erori, că utilizarea site-ului este lipsită de riscuri (viruşi, alte elemente sau acţiuni care pot provoca daune, specifice Internetului şi tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securităţii informaţiilor), că informaţiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte şi la zi (inclusiv disponibilitatea cărţilor şi a altor produse prezentate în site).
Este necesar acordul nostru pentru a conecta acest site cu alte site-uri. Editura Cartea Crestină nu-și asumă responsabilitatea pentru site-urile neacceptate cu care acesta ar putea fi legat și nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.

Ne rezervăm dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul website-ului www.ecc.ro, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile care vă privesc.

Confidențialitatea datelor

Pentru a consulta politica de confidențialitate a Editurii Cartea Creștină vizitează secțiunea Politică de Confidențialitate.

Prețuri

Preţul final plătit de client este format din preţul produsului + cheltuielile de expediţie. Toate preţurile aferente produselor comercializate prin intermediul site-ului ecc.ro sunt exprimate în lei (RON) şi conţin TVA.

Campanii

Campaniile de promovare și reduceri prezentate pe site-ul editurii sunt supuse termenilor și condiiților generale prezentate. Campaniile se desfășoară pe durata stabilită de editură, menționată în materialele de promovare. În cazul în care nu sunt menționate perioade calendaristice de derulare a unei campanii, aceasta durează atât timp cât este prezentă pe site.

CAMPANII DE REDUCERI ÎN DERULARE:

1. 30% reducere pentru studenți

 • Campania se desfășoară pe perioadă nedeterminată și se adresează tuturor persoanelor aflate în perioada studiilor universitare și post-universitare, deținătoare a unei legitimații de student/masterand/doctorand valabile.
 • În vederea obținerii reducerii este necesară aplicarea codului STUDENT30 în câmpul destinat cupoanelor de reduceri din coșul de cumpărături.
 • Pentru finalizarea comenzii este necesară încărcarea unei fotografii a legitimației valabile care să corespundă numelui folosit în detaliile comenzii. Aceasta nu va fi folosită în alte scopuri decât cele menționate în Politica de Confidențialitate.
 • În cazul în care în urma verificărilor se constată lipsa valabilității legitimației sau neconcordanța dintre datele comenzii și cele înscrise în legitimație, comanda va fi anulată și valoarea produselor va fi returnată cumpărătorului, după ce acesta va fi contactat.
 • Nu există un număr limitat de comenzi ce pot beneficia de reduceri pe perioada studiilor.
 • Reducerea se aplică exclusiv produselor comandate, nu și taxei de transport.

2. Transport gratuit

 • Comenzile care cumulează produse a căror valoarea depășește 300 lei, după aplicarea altor reduceri și exclusiv taxele de transport beneficiază automat de transport gratuit prin curier (în valoare de 25 de lei).
 • Transportul gratuit se aplică exclusiv comenzilor livrabile pe teritoriul României.
 • Transportul gratuit nu se aplică persoanelor juridice, librăriilor sau partenerilor de distribuție care beneficiază de prețuri preferințiale.

Legislația aplicabilă

Termenii şi condiţiile de utilizare se supun legislaţiei române în vigoare.

Termene de livrare

Exclusiv pe teritoriul României:
1-2 zile lucrătoare prin curierat rapid (25 lei)

În cazuri excepționale, se poate solicita în câmpul de mențiuni opțiunea livrării prin Poșta Română. Durata de livrare este de 3-5 zile lucrătoare, prin Poșta Română. (30 lei)

Modalități de plată

– numerar la livrare

– online cu carduri Visa sau Mastercard prin procesatorul de plăți securizat Stripe

Returnarea produselor

Ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune servicii, promptitudine, corectitudine și colaborarea noastră să fie mulțumitoare pentru fiecare client. Dacă, din anumite motive, doriți să renunțați la produsele cumpărate, conform legilor în vigoare, aveți dreptul să returnați produsele în termen de 14 zile lucrătoare, din momentul în care coletul a ajuns la dumneavoastră.

Aveți dreptul să returnați un produs (sau mai multe) în unul din următoarele cazuri:

 1. Produsul care a ajuns la dumneavoastră este defect, deteriorat. În acest caz, veți primi în schimb un alt produs identic cu acesta sau, dacă nu mai este posibil, veți primi valoarea produsului (produselor) în bani. In acest caz, ECC își asuma responsabilitatea pentru a retrimite un alt produs la schimb, costul de transport fiind suportat de editură.
 2. Dacă v-ați răzgândit sau doriți să renunțați la produsul respectiv, îl puteți returna în termen de 14 zile lucrătoare de la momentul în care produsul a ajuns la dumneavoastră. În cazul în care produsul returnat prezintă urme de uzură sau este deteriorat în orice fel, Editura Cartea Crestina își rezervă dreptul de a refuza returul. In acest caz, cheltuielile de transport pentru retur sunt suportate de către client.

Adresa de retur este:

Editura Cartea Crestina, adresa: Cuza-Vodă, nr. 85, Oradea, BH, Tel.: 0746 318 498.