Termeni si conditii

Conținutul site-ului ecc.ro este proprietatea Societatii Misionare Romane (Societatea Misionara Romana SRL).

Denumirea companiei: Societatea Misionara Romana SRL

Adresa sediului social: Cuza-Voda nr. 85, Oradea, Bihor,

Cod unic de inregistrare: RO70472

Nr. Reg. Comertului: J5/131/1991

IBAN: RO30BACX0000003006860000

Banca: UNICREDIT BANK SA

Telefon: 0746318498

Email: comenzi@ecc.ro

Editura Cartea Crestina din Oradea (prin Societatea Misionara Romana SRL) este o editura infiintata in anul 1991 si produce cartii teologice si cu caracter religios pentru toti romanii, indiferent de cultul crestin caruia ii apartin.


Condiții generale de utilizare a site-ului

Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor și a termenilor prezentați mai jos, precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Prin utilizarea serviciilor site-ului, vă asumați în mod implicit responsabilitatea de a respecta acești termeni și condiții.

Publicarea opiniilor personale (comentarii sau aprecieri la produsele prezentate pe site, precum și mesajele adresate editurii) implică din partea dumneavoastră angajamentul de a folosi un limbaj civilizat şi de a rămâne în limitele subiectului abordat (o carte, un autor etc.). Publicarea comentariilor dumneavoastră nu este instantanee, ci ulterioară unei proceduri de aprobare.

Confidențialitatea datelor

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Editura Cartea Crestina prelucrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei ori o altă persoană în vederea îndeplinirii unor operațiuni legitime legate de desfășurarea activităților specifice derulării activității noastre.

Sunteți obligat să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru emiterea facturilor și a chitanțelor. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea onorării comenzilor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate niciunui alt destinatar.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Editura Cartea Crestina nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde și nu oferă către terți adresele de e-mail obținute prin intermediul site-ului http://www.ecc.ro/. De asemenea, Editura Cartea Crestina nu divulgă datele dumneavoastră personale altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit în acest sens.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.


Limitarea responsabilităţii

Deşi facem toate eforturile în acest sens, nu garantăm că funcţionarea site-ului şi a serverelor va fi neîntreruptă şi lipsită de erori, că utilizarea site-ului este lipsită de riscuri (viruşi, alte elemente sau acţiuni care pot provoca daune, specifice Internetului şi tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securităţii informaţiilor), că informaţiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte şi la zi (inclusiv disponibilitatea cărţilor şi a altor produse prezentate în site).

Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri. Editura Cartea Crestina nu-și asumă responsabilitatea pentru site-urile neacceptate cu care acesta ar putea fi legat și nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.

Ne rezervăm dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul website-ului www.ecc.ro, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile care vă privesc.


Preţuri

Preţul final plătit de client este format din preţul produsului + cheltuielile de expediţie. Toate preţurile aferente produselor comercializate prin intermediul site-ului ecc.ro sunt exprimate în Lei şi conţin TVA.


Legislaţia aplicabilă

Termenii şi condiţiile de utilizare se supun legislaţiei române în vigoare.


Termene de livrare

Pe teritoriul României:

1-2 zile lucrătoare prin curierat rapid;

3-5 zile lucrătoare prin Poșta Română.


Returnarea produselor

Ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune servicii, promptitudine, corectitudine și colaborarea noastră să fie mulțumitoare pentru fiecare client. Dacă, din anumite motive, doriți să renunțați la produsele cumpărate, conform legilor în vigoare, aveți dreptul să returnați produsele în termen de 14 zile lucrătoare, din momentul în care coletul a ajuns la dumneavoastră.

Aveți dreptul să returnați un produs (sau mai multe) în unul din următoarele cazuri:

  1. Produsul care a ajuns la dumneavoastră este defect, deteriorat. În acest caz, veți primi în schimb un alt produs identic cu acesta sau, dacă nu mai este posibil, veți primi valoarea produsului (produselor) în bani. In acest caz, ECC își asuma responsabilitatea pentru a retrimite un alt produs la schimb, costul de transport fiind suportat de editură.
  2. Dacă v-ați răzgândit sau doriți să renunțați la produsul respectiv, îl puteți returna în termen de 14 zile lucrătoare de la momentul în care produsul a ajuns la dumneavoastră. În cazul în care produsul returnat prezintă urme de uzură sau este deteriorat în orice fel, Editura Cartea Crestina își rezervă dreptul de a refuza returul. In acest caz, cheltuielile de transport pentru retur sunt suportate de către client.

Adresa de retur este:

Editura Cartea Crestina, adresa: Cuza-Voda nr. 85, Oradea, Bihor. Tel.: 0746318498.