-30%

PLEDOARIE PENTRU CREATOR

Prețul inițial a fost: 60 lei.Prețul curent este: 42 lei.

NUMĂR DE PAGINI: 380

FORMAT: 145 x 205 mm

ANUL APARIȚIEI: 2023

ISBN: 978-973-1990-79-8

În stoc

Adaugă la Wishlist
Adaugă la Wishlist

„Drumul meu spre ateism a fost pavat de știință, dar ironia este ca la fel a fost și drumul meu spre Dumnezeu!” – Lee Strobel

În perioada studiilor sale, Lee Strobel credea că Dumnezeu e o noțiune demodata, convingere care i-a marcat cariera ulterioară ca jurnalist de succes la Chicago Tribune. Știința a făcut ca ideea de Creator să fie irelevanta, cel puțin așa a crezut Lee Strobel.

Însă astăzi știința indica în direcție contrară. În ultimii ani, cercetări impresionante din diverse domenii sprijină tot mai mult concluzia că universul a fost proiectat într-un mod inteligent. În același timp, darwinismul s-a poticnit în fața datelor concrete și a rațiunii riguroase.

L-a descoperit oare știința pe Dumnezeu? La un nivel minimal, putem spune că ea dă credinței un avânt extraordinar, dacă ținem seama de noile descoperiri ce atestă complexitatea incredibilă a universului nostru.

Alăturați-vă lui Strobel în reevaluarea teoriilor care în tinerețe l-au îndepărtat de Dumnezeu.

Relatarea sa deosebit de captivantă și totodată ușor de lecturat vă va ajuta să aflați mai multe despre noile descoperiri din cosmologie, biologia celulară, cercetarea din domeniul ADN-ului, astronomie, fizică si conștiința umană, care toate aduc dovezi uluitoare în sprijinul concluziei că DUMNEZEU EXISTĂ.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PLEDOARIE PENTRU CREATOR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *