33 lei

„Clara, completa, convingatoare – aceasta carte formidabila îi va ajuta atât pe crestini cât si pe necrestini sa înteleaga baza rationala a crestinismului. Mi-as fi dorit ca ea sa fi existat si pe vremea când eu însumi eram ateu – m-ar fi ajutat sa câstig timp pretios în calatoria mea spirituala spre Dumnezeu!”

Cod Produs: ecc0073. Categorie: .

Pretul redus cu 20% este:
1+
26.40 lei

Descriere Produs

„Clara, completa, convingatoare – aceasta carte formidabila îi va ajuta atât pe crestini cât si pe necrestini sa înteleaga baza rationala a crestinismului. Mi-as fi dorit ca ea sa fi existat si pe vremea când eu însumi eram ateu – m-ar fi ajutat sa câstig timp pretios în calatoria mea spirituala spre Dumnezeu!”

LEE STROBEL – autor al Pledoariei pentru Cristos si al Pledoariei pentru credinta crestina

„Oricât de multe dovezi s-ar aduce, ele nu pot converti un necredincios. Aceasta este doar lucrarea lui Dumnezeu. Dar demersul lui Norman Geisler si Frank Turek în aceasta carte ar trebui sa rascoleasca pe oricine pretinde ca este ateu … poate suficient de mult pentru a-l convinge sa porneasca în cautarea lui Dumnezeu, care a existat tot timpul.”

CAL THOMAS – foiletonist si moderator al emisiunii After Hours de pe canalul Fox News

„Geisler si Turek ridica o multime de întrebari spinoase si, ca întotdeauna, raspund la ele cu pricepere si profunzime. Cartea aceasta este o completare valoroasa la multele scrieri contemporane de apologetica crestina.”

RAVI K. ZACHARIAS – presedinte al Misiunii Ravi Zacharias International

Norman Geisler a scris singur sau în colaborare aproximativ saizeici de carti, între care mentionam The Baker Encyclopedia of Christian Apologetics si lucrarea în patru volume Systematic Theology. A predat cursuri la nivel universitar si postuniversitar timp de aproape patruzeci de ani si a conferentiat în toate cele cincizeci de state ce compun SUA, precum si în alte douazeci si cinci de tari. Geisler detine un doctorat în Filozofie (Ph.D.) de la Universitatea Loyola si slujeste acum ca rector la Seminarul Evanghelic de Sud, în apropiere de Charlotte, Carolina de Nord.

Frank Turek detine doua diplome de masterat si acum îsi desfasoara studiile doctorale în domeniul apologeticii la Seminarul Evanghelic de Sud, unde si activeaza ca prorector. Este un vorbitor apreciat, aparând în numeroase emisiuni TV sau radio, inclusiv la The O’Reilly Factor, Hannity and Colmes si Politically Incorrect. Prima lui carte, Legislating Morality: Is It wise? Is It Possible? (scrisa tot în colaborare cu dr. Geisler) a câstigat Medalia de Aur a Asociatiei Editorilor Crestini Evanghelici pentru cea mai buna carte la categoria ei.

Opinii

Nu există nici un comentariu, vrei să fii primul care comentează? Dacă da, atunci Click Aici!

Fii primul care comentează “Nu am destula credinta ca sa fiu ateu ”

*

detail product

    No detail information

about the author

Contact Editura Cartea Creștină

Str. Cuza Vodă, Nr. 85, Oradea

info@ecc.ro0259-436-7380259-436-152

Program Librărie

  • Monday: 8:00 - 16:00
  • Tuesday: 8:00 - 16:00
  • Wednesday: 8:00 - 16:00
  • Thursday: 8:00 - 16:00
  • Friday: 8:00 - 16:00
  • Saturday: -
  • Sunday: -